Vaardig met arbeidsrecht. De UWV-ontslagprocedure

T.M.J. Smits 9789089742100 | 3e druk, 2009
Budh

Beschrijving

Vaardig met arbeidsrecht. De UWV-ontslagprocedure biedt een praktische handreiking voor personen die vanuit hun opleiding of werk te maken hebben met de ontslagprocedure bij het UWV WERKbedrijf.

Het boek is geschikt om studenten al tijdens hun opleiding met de praktijk van het arbeidsrecht te laten kennismaken: het legt in grote lijnen uit hoe de regels met betrekking tot de opzegging van een arbeidsovereenkomst zijn en hoe de UWV-ontslagprocedure werkt.

Tevens is deze uitgave ook uitermate geschikt voor beginnende arbeidsrechtjuristen, arbeidsrechtadvocaten en HR -functionarissen die vanuit de werksituatie de rechtspraktijk van het arbeidsrecht kennen. Naast theorie zijn er veel praktijkvoorbeelden met documenten opgenomen die rechtstreeks zijn ontleend aan de rechtspraktijk.

Doelgroep

Deze uitgave is bestemd voor studenten recht in het hoger juridisch onderwijs.

Auteursinformatie

Dorothé Smits is gespecialiseerd arbeidsrechtadvocaat. Zij heeft als een van de esten een gespecialiseerd niche arbeidsrechtadvocatenkantoor mede opgericht. Thans is zij partner bij SmitsDeLange. Zij is daarnaast auteur van diverse publicaties en gerennomeerde arbeidsrechttijdschriften. Zij is tevens auteur van het boek Vaardig met arbeidsrecht. De ontbindingsprocedure bij de kantonrechter.

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2023 | Boom uitgevers Den Haag