Vaardig met arbeidsrecht. De ontbindingsprocedure bij de kantonrechter

T.M.J. Smits 9789089742063 | 3e druk, 2009
Budh

Beschrijving

Deze geheel herziene druk is aangepast aan recente ontwikkelingen zoals de nieuwe kantonrechtersformule en de discussie rondom de vergoeding in de kennelijk onredelijke ontslagprocedure.

Vaardig met arbeidsrecht. De ontbindingsprocedure bij de kantonrechter biedt een praktische handreiking voor personen die vanuit hun opleiding of werk te maken hebben met de ontbindingsprocedure bij de kantonrechter.

Het boek is geschikt om studenten al tijdens hun opleiding met de praktijk van het arbeidsrecht te laten kennismaken: het legt in grote lijnen uit hoe de regels met betrekking tot de opzegging van een arbeidsovereenkomst zijn en hoe de ontbindingsprocedure werkt.

Vaardig met arbeidsrecht. De ontbindingsprocedure bij de kantonrechter is ook zeer geschikt voor beginnende arbeidsrechtjuristen, arbeidsrechtadvocaten en HR-functionarissen die vanuit de werksituatie de rechtspraktijk van het arbeidsrecht leren kennen. Naast theorie zijn er veel praktijkvoorbeelden met documenten opgenomen die rechtstreeks zijn ontleend aan de rechtspraktijk.

Doelgroep

Deze uitgave is bestemd voor studenten recht in het hoger juridisch onderwijs.

Auteursinformatie

Dorothé Smits is gespecialiseerd arbeidsrechtadvocaat. Zij heeft als een van de esten een gespecialiseerd niche arbeidsrechtadvocatenkantoor mede opgericht. Thans is zij partner bij SmitsDeLange. Zij is daarnaast auteur van diverse publicaties en gerennomeerde arbeidsrechttijdschriften. Zij is tevens auteur van het boek Vaardig met arbeidsrecht. De UWV-ontslagprocedure.

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2024 | Boom uitgevers Den Haag