Marketing

Een inleiding in een dynamisch vakgebied

Stefan Renkema 9789059316799 | 1e druk, 2011
Budh

Beschrijving

Inmiddels is de opvolger Inleiding marketing verschenen. Meer informatie >> 

Marketing blijft leverbaar tot 1 juli 2015.
   
De wereld van de marketing is continu in beweging. Bedrijven geven steeds meer van hun marketingbudget uit aan webshops en internetmarketing. Consumenten vergelijken producten online. En sturen hun ervaringen de wereld in via Twitter of reviewsites. Daar zijn waar je klant zich bevindt is cruciaal voor de marketeer, meer dan ooit. Want bij marketing draait het om luisteren naar je klant.

In Marketing. Inleiding in een dynamisch vakgebied komt de complete basis van het marketingvak aan bod. Wat biedt het boek nog meer?
• toegankelijke en laagdrempelige uitleg van alle basistheorieën en begrippen;
• extra aandacht voor de invloed van internet in alle fases van het marketingproces;
• aparte hoofdstukken over klachten- en relatiemanagement;
• actuele praktijkvoorbeelden, met ruime aandacht voor de marketing van diensten;
• per hoofdstuk een boeiende case, waardoor de theorie tot leven komt.

Doelgroep

Dankzij de toegankelijke schrijfstijl en ruime hoeveelheid voorbeelden is Marketing. Inleiding in een dynamisch vakgebied geschikt voor studenten die in het hbo voor het eerst te maken krijgen met het marketingvak.

Auteursinformatie

Stefan Renkema studeerde aan de Hogeschool Enschede. Na afronding van de studies Commerciële Economie en Economisch-Linguïstisch werkte hij ruim 10 jaar in verschillende (leidinggevende) commerciële functies in het nationale en internationale bedrijfsleven. Sinds 2006 is hij verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als hoofddocent marketing en sales. Daarnaast is hij als programmamanager commerce bij diezelfde Hogeschool van Arnhem en Nijmegen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van post-hbo opleidingen op het gebied van marketing en sales.

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2022 | Boom uitgevers Den Haag