Communicatie en implementatie

Met vijftig tips van theorie naar praktijk

Lambert Pater en Marielle Schuurman 9789047301479 | 1e druk, 2010
Budh

Beschrijving

Communicatie is in verandertrajecten van wezenlijk belang. Niet alleen aan het eind, als de plannen klaar zijn, maar vanaf het allereerste begin. De uitgave Communicatie en implementatie brengt theorie en praktijk van veranderprocessen dichter bij elkaar. Naast hedendaagse inzichten en theoretische achtergronden van veranderen en implementeren, staan in Communicatie en implementatie vijftig tips. Tips die veranderprocessen leuker, makkelijker, gemeenschappelijker en effectiever maken. Met verhalen uit de praktijk van meer dan 35 ervaringsdeskundigen. Kernwoorden in al deze verhalen zijn persoonlijke betrokkenheid en de kracht van communicatie.

Doelgroep

Communicatie en implementatie hoort thuis op het bureau van iedere (verander)manager. Het is dankzij de handvatten en oriëntatiepunten ook een studieboek voor iedereen die wil weten waar veranderprocessen werkelijk over gaan en waar je tegenaan kunt lopen. Het geeft een scherp, soms schrijnend, maar altijd stimulerend beeld van de manier waarop het daadwerkelijk realiseren van veranderingen hoge eisen stelt. Aan alle betrokkenen.

Auteursinformatie

Lambert Pater en Marielle Schuurman zijn beiden verbonden aan Mediamaal, het communicatie- en implementatiebureau in Utrecht. Lambert Pater schreef eerder Implementatie. Het speelveld in de praktijk (Lemma, 2000) en Implementing Change (Lemma, 2004).

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2024 | Boom uitgevers Den Haag