Boom Basics Internationaal belastingrecht 1

Systematiek en voorkomingsmethoden

M.F. de Wilde en C. Wisman 9789462900721 | 2e druk, 2015
Budh

Beschrijving

In dit eerste deel wordt de systematiek van het Nederlands internationaal belastingrecht en de verschillende basismethoden ter voorkoming van dubbele belastingheffing besproken. De toewijzing van heffingsbevoegdheden onder bilaterale belastingverdragen wordt besproken in deel 2.

De Boom Basics geven je snel inzicht in een rechtsgebied. Door de duidelijke schema’s, de puntsgewijze uitleg en de sprekende voorbeelden kom je direct tot de kern van de zaak. 

Voor een compleet overzicht van alle delen en productvormen ga je naar www.boombasics.nl.

Doelgroep

Dit boek is geschreven voor studenten die het vak Internationaal belastingrecht (al dan niet in combinatie met Europees belastingrecht) volgen tijdens een (deels) fiscale opleiding in het hbo en wo. Bijvoorbeeld Fiscaal recht, Fiscale economie en Accountancy (wo) of Fiscaal recht en economie, Bedrijfseconomie, International Business en Management Studies en Fiscaal adviseur (hbo).

Daarnaast is het een handig naslagwerk voor professionals (Belastingadviespraktijk, advocatuur, regionale en nationale overheden). Internationaal belastingrecht 1 is het meest theoretische van beide delen en daarmee primair bestemd voor het onderwijs.

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2024 | Boom uitgevers Den Haag