Competentietraining sales

Leo Broekhuizen 9789059319257 | 2e druk, 2013
Budh

Beschrijving

Is verkopen nu een vak of zit het gewoon in je? Een ding is zeker: verkopen is te leren. In dit boek komen alle basisvaardigheden aan de orde die iedere verkoper nodig heeft. Van de functie van verkoop tot klachtafhandeling, van verkooptechnieken (sales) tot accountmanagement en van bedrijfseconomische aspecten tot het geven van een succesvolle (sales)presentatie.
   
Competentietraing sales is zo opgezet dat je zonder verkoopkennis en -vaardigheden met de aangereikte theorie, principes, salesinstrumenten en oefeningen aan de slag kunt.

Dit boek is tot stand gekomen op basis van onder andere de kwalificaties van NIMA-salesexamens en de landelijke domeincompetenties voor de bacheloropleidingen in commerciële economie en marketing. Ook ervaren verkopers hebben met dit boek een uitstekend naslagwerk in handen.

Doelgroep

Dit boek is bestemd voor hbo-studenten Communicatie, Commerciële Economie en Marketing, alsook beginnende verkopers/salesmedewerkers.

Auteursinformatie

Leo H. Broekhuizen MBA (1961) is onder andere werkzaam bij de Avans Hogeschool te Breda. Naast diverse (kern)docentschappen is hij examinator, stage- en afstudeerbegeleider. Eerder was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en succesvolle implementatie van de masteropleidingen Master of Marketing en Master of Strategic Management van de Academie voor Deeltijd van Avans Hogeschool. Daarnaast werkt hij als freelance interim-manager en helpt hij kleine en grote bedrijven om hun concurrentiepositie te verstevigen. Leo Broekhuizen is auteur van het eerder verschenen Competentietraining marketing.

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2024 | Boom uitgevers Den Haag