Competentietraining Marketingcommunicatie

Jan Baccarne 9789059318823 | 2e druk, 2012
Budh

Beschrijving

Iedereen wordt dagelijks blootgesteld aan communicatie-uitingen of neemt er zelf aan deel in het contact met gezinsleden, vrienden, collega’s, winkeliers of klanten. Maar ook via massamedia, als dagbladen, billboards, internet, radio en televisie krijgen we allerlei boodschappen voorgeschoteld.
Competentietraining Marketingcommunicatie gaat in op de rol van consumenten en bedrijven in de marketingcommunicatie. Wat kunnen bedrijven doen om hun doelgroep op de juiste wijze te bereiken?
Aan bod komen verschillende marketingcommunicatie-instrumenten als reclame, sales promotions, sponsoring, persoonlijke verkoop en beurzen en e-communicatie. Daarnaast train je de benodigde competenties, zoals plannen, budgetteren en organiseren van marketingcommunicatie.

Doelgroep

Deze uitgave dekt de landelijke domeincompetenties met betrekking tot marketingcommunicatie en is daarmee geschikt voor studenten in het hoger onderwijs. De opzet van het boek zorgt ervoor dat het zeker ook geschikt is voor zelfstudie voor diegenen die al actief zijn in een marketingcommunicatiefunctie.

Auteursinformatie

Lic. Jan Baccarne (1977) studeerde Handels- en Financiële Wetenschappen aan de Lessius Hogeschool te Antwerpen, specialisatie marketing(management). Vanuit deze achtergrond is hij momenteel bij twee bekende instellingen voor hoger onderwijs werkzaam. Hij is tevens co-auteur van het eerder verschenen boek Marktgericht calculeren (2004).

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2024 | Boom uitgevers Den Haag