Competent personeelsmanagement

Margriet Guiver-Freeman 9789059316478 | 2e druk, 2011
Budh

Beschrijving

LET OP: In mei 2015 wordt de derde druk verwacht. Klik hier voor meer informatie.
   
Competent personeelsmanagement
behandelt op toegankelijke wijze de complete basis van het personeelsvak. Het is een competentiegericht boek, maar het beperkt zich niet tot competenties. De auteur heeft vele concrete en herkenbare cases toegevoegd uit de dagelijkse praktijk van de diverse functies waarin afgestudeerde personeelsfunctionarissen terechtkomen. Aan de hand van deze voorbeelden maakt de lezer per hoofdstuk kennis met verschillende thema’s als: organisatiecultuur en -structuur, functieanalyse en -waardering, beloning en arbeidsvoorwaarden, werving en selectie, personeelsbeoordeling, loopbaanplanning en -begeleiding, ziekteverzuim en verlof, ontslag en trends en ontwikkelingen in personeelsmanagement.

Deze tweede druk van Competent personeelsmanagement is ingrijpend herzien, waardoor het boek overzichtelijker en handzamer is geworden. 

Doelgroep

In de praktijk wordt het boek gebruikt door studenten van HRM-opleidingen op MBO-, AD- en Bachelorniveau. Bovendien is het boek uitermate geschikt voor zelfstudie of als naslagwerk, zeker met de aanvullende informatie die te vinden is op de bijbehorende website.

Auteursinformatie

Margriet Guiver-Freeman heeft jarenlange ervaring als organisatieadviseur en in verandermanagement, vooral op het raakvlak van mens en organisatie. Zij is geaccrediteerd als algemeen bedrijfsadviseur en als coach. Bovendien is zij een erkend expert in Human Resources. Zij heeft negen boeken geschreven over HR en bedrijfsvoering.

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2024 | Boom uitgevers Den Haag