Radiomanagement

J. Fictoor en S. Kroeske 9789047300144 | 1e druk, 2008
Budh

Beschrijving

Radiostations hebben nieuwe mogelijkheden gekregen door de komst van digitale kanalen. Voor bevlogen radiovakmensen betekent dit een grote uitdaging!

Radiomanagement biedt een compleet en actueel overzicht van de organisatie en structuur van de radiobranche. Dit wordt besproken vanuit verschillende perspectieven: commercieel, juridisch, financieel, technisch, creatief en productioneel. De managementfuncties in het werkveld - landelijk, regionaal, publiek en commercieel - komen uitgebreid aan bod. Ook wordt ingegaan op de luisteraar (de radioconsument).

Doelgroep

Dit basisboek is geschreven voor hbo-studenten, beginnend beroepsbeoefenaren, vrijwilligers bij radio-omroepen en alle radiofanaten die graag willen weten hoe deze industrie functioneert.

Auteursinformatie

Joke Fictoor is docent Trendwatchen, Conceptontwikkelen bij de opleiding Media & Entertainment Management (MEM) van de Hogeschool Inholland in Haarlem.
Sieb Kroeske is verbonden aan de hogeschool INHOLLAND Haarlem als docent Radio- en Muziekmanagement. Hij is al jaren werkzaam in de muziekbranche.

Bestellen

Als u meer over dit boek wilt weten, of het boek wilt bestellen, ga dan naar onze website.

 
 
© 2024 | Boom uitgevers Den Haag